Piazza Center organiseert picknick en maak kans op smakelijk gevulde mand

GORINCHEM – Het Piazza Center wordt zaterdag 23 maart 2024 omgetoverd tot een bruisende picknickplaats tijdens Piazza’s Picknick Plein. Ontdek tijdens dit evenement de heerlijke smaken die het winkelcentrum te bieden heeft, leer nieuwe mensen kennen en maak kans op een smakelijk gevulde picknickmand. Je bent welkom tussen 11.00 – 15.00 uur.

Het Piazza Center verwelkomt jou en je dierbaren van harte voor een gezellige en smakelijke picknickervaring. (Stockfoto)

Het centrale plein van het Piazza Center wordt getransformeerd in een levendige picknickplaats. De picknicktafels worden feestelijk gedekt en er staat een scala aan lekkernijen voor je klaar. Het belooft een heerlijke voorjaarsmiddag te worden! Het swingende duo The Flageolettes zorgen voor extra gezelligheid. 

Aanmelden
Meld je aan voor Piazza’s Picknick Plein hier online via de eventpagina en maak met jouw aanmelding kans op een gevulde picknickmand. De winnaar van de picknickmand wordt vrijdag 22 maart 2023 geïnformeerd en je kan de prijs zaterdag 23 maart 2024 ophalen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld