Beeldvormende avond windverkenning Alblasserwaard (RES) in stadhuis

GORINCHEM – De eerste stap in de besluitvorming over de windverkenning is de gezamenlijke beeldvormende avond voor de gemeenteraden van Gorinchem en Molenlanden op woensdagavond 5 juni 2024 van 19.00 – 22.00 uur in de raadzaal van het stadhuis aan Stadhuisplein 1. In de hal wordt een scherm geplaatst, waarop de raadsbijeenkomst kan worden gevolgd.

Raadsleden worden op deze avond door het RES-team geïnformeerd over het verloop en de uitkomsten van de windverkenning. Vertegenwoordigers van de werkgroepen en de klankbordgroep presenteren deze avond hun adviezen. (Stockfoto)

Inwoners en ondernemers die niet hebben deelgenomen aan een werkgroep of een klankbordgroep kunnen op de ‘zeepkist’ aan de aanwezige raadsleden in maximaal vijf minuten aangeven wat zij belangrijk vinden als het gaat om de windverkenning en gebruikmaken van de zeepkist. Aanmelden voor de zeepkist kan via de Griffie van gemeente Gorinchem tot uiterlijk dinsdag 4 juni 2024, 12.00 uur. Stuur daarvoor een e-mail naar: griffie@gorinchem.nl

Online volgen
De raadsbijeenkomst kan ook online worden gevolgd via de website van gemeente Gorinchem. Klik op ‘Vergadering gemeenteraad’ volgen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld