BreakSquad laat in winkelcentrum zien wat ze in huis hebben

door Peter Donk
GORINCHEM – Het is deze maand Cultuur dat de klok slaat in de stad. Kunst in etalages van winkels, een expositie Buiten de waterpoort met Linie van Boven, die bestaat uit 24 luchtfoto’s van onderdelen van de Oude Hollandse Waterlinie en tijdens de Juni Cultuurmaand was er ook zaterdag 8 juni 2024 weer van alles te beleven buiten het stadshart, zoals bij het winkelcentrum Hoog Dalem in Oost.

Hier treedt BreakSquade op. Een groep kinderen van 9 t/m 15 jaar, jongens en meisjes. Ze trainen twee keer in de week in de Botersteeg 8. Afgelopen zaterdag waren ze in de stad al te zien en komende zaterdag bij het natuurcentrum aan het Gijsbert van Amstelpark. Het optreden werd door omstanders enorm gewaardeerd. (Foto Peter Donk / Gorinchem24)

Tekst gaat verder onder foto.

BreakSquad is finalist van Holland’s Got Talent 2019, Nederlands en Europees kampioen 2021 en heeft shows verzorgd voor o.a. het afscheidsconcert van Koningin Beatrix, BMW en Jumbo. BreakSquad is opgericht in het jaar 2013. Door de jaren heen zijn ze gegroeid van een groep van 10 naar een groep van 17 leden. Hier online lees je meer over Breaksquad. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld