‘Summer Vibes’ in sporthal dankzij spetterende balletoptredens leden Papillon

door Peter Donk
GORINCHEM – Balletschool Papillon stond zaterdagmiddag 8 juni 2024 in sporthal Oosterbliek in Oost. Daar presenteerden verschillende groepen zich onder het motto ‘Summer Vibes’. Het werd een middag durend programma met maar liefst 26 onderdelen. De balletdansvoorstelling werd onderbroken met een pauze. 

Graag hadden ze zich in het theater De Nieuwe Doelen gepresenteerd, maar dat was nu niet mogelijk en dus werd het de sporthal aan het Dr. H.B. Wiardi Beckmanplein, waar ook de lessen worden gehouden. Hier laat een groep hun vorderingen en prestaties zien. (Foto Peter Donk / Gorinchem24)

De voorstelling past ook helemaal binnen de Juni Cultuurmaand. Optredens waren er van de groepen Kids Dance (4/5 jaar), Fun Kids (6,7 en 8 jaar) Pop & Showdance (9, 10 en 11 jaar), Showballet 2 (12/16 jaar), Showgroep Papillon en de dames van de Fit&Fun! De algehele leiding had Anja Rietveld. Zij droeg ook zorg over de kostuums en choreo.

Tekst gaat verder onder foto.

Open lessen
Maandag 17 en woensdag 19 juni 2024  zijn er ‘open lessen’. Meer weten? Neem contact op met balletschool Papillon door te mailen naar: balletschoolpapillon@gmail.com 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld