Het Kleurenlint in actie voor Stichting Roechama

GORINCHEM – Christelijke basisschool het Kleurenlint komt woensdag 19 juni 2024 van 12.30 – 14.30 uur in actie voor stichting Roechama, een christelijke hulporganisatie, die al sinds 2003 werkt onder het Joodse volk in Oekraïne. De naam van de stichting is afkomstig uit de Bijbel en betekent ontferming.

Stichting Roechama heeft als doel ontferming te tonen aan het Joodse volk en aan andere hulpbehoevenden in Oost Europa. Deze foto is gemaakt tijdens één van de reizen. (Foto stichting Roechama)

De prioriteit van stichting Roechama ligt bij het Joodse volk in Oekraïne. Stichting Roechama ziet het als haar roeping het Joodse volk in geestelijk opzicht te bemoedigen en in materieel opzicht te steunen.

Kraampjes
Op het schoolplein aan Kruithoorn 7 staan verschillende kraampjes. Bij de kraampjes kunnen ouders producten kopen (door de kinderen gemaakt). “Uiteraard zijn opa’s, oma’s, kennissen, buurtbewoners, etc. ook van harte welkom. Er valt namelijk ook allerlei lekkers te eten en drinken en zijn er nog meer leuke activiteiten”, aldus de school. Het opgehaalde geld gaat naar de stichting.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld