Donderdag begint online ticketverkoop najaar van theater Peeriscoop

GORINCHEM – Theater Peeriscoop begint donderdag 27 juni 2024 vanaf 12.00 uur met de ticketverkoop van het najaar 2024. Het theater spreekt van een ‘zeer gevarieerd en boeiend aanbod.’

Het sfeervolle en gastvrije theater Peeriscoop wil het Gorinchemse publiek graag verwelkomen in het nieuwe theaterseizoen, waar cultuur en gezelligheid samenkomen. (Foto theater Peeriscoop)

Voorstellingen van bekende en minder bekende artiesten, op het gebied van toneel, muziek, cabaret en een aantal verrassende ‘specials’ mogen worden verwacht. De meeste voorstellingen vinden plaats op dinsdag- en zaterdagavond. Daarnaast is er ‘Peeriscoop op zondag’ met na de voorstelling de traditionele hapjestafel om het weekend gezellig af te sluiten. Bekijk hier online het volledige programma of in de handige Peeriscoop app en reserveer alvast jouw kaarten. De vrienden van Peeriscoop hebben sinds vorige week voorrang met reserveren, dus wellicht is het een idee om ook vriend te worden, zodat je er de volgende keer bijtijds bij bent! Lees over de voordelen daarvan meer op de website van het theater.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld