Open repetitie bij Koninklijke Bazuin; je mag tussen musici zitten

GORINCHEM – De laatste repetitie voor de zomervakantie van de Koninklijke Bazuin is woensdag 3 juli 2024. Belangstellenden zijn uitgenodigd om langs te komen. Je mag dan plaatsnemen tussen de musici. De aanvang is 19.45 uur in het gebouw aan de Dalemwal (vrij parkeren).

De musici van de Koninklijke studeren op hun repertoire en doen dat nu in het openbaar. Neem een uniek kijkje achter de schermen en beleef de wisselwerking tussen dirigent en orkest tijdens de openbare repetitie. (Foto Koninklijke Bazuin)

Publiek mag in en rondom het orkest zitten; oma bij haar kleinzoon of zoek je man op in het orkest. Er worden op een soepele manier enige stukken doorgenomen en zelfs bij de jeugd wat solistische trekjes. Naast het musiceren krijg je ook een ‘kijkje in de keuken’ van hoe het gaat op zo’n repetitie. Ontdek ook de humoristische aanpak van dirigent Jos Jansen. Voor de jeugd werkt een dergelijk ‘samen musiceren’ zeer enthousiasmerend. Voor familie en belangstellenden ook even leuk om de muzikanten actief bezig te zien. Het wordt weer een ‘open huis’ waar ook niet leden spontaan in het orkest mogen meespelen. Dus: Muzikanten neem je instrument mee! 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld