CycloMedia maakt komende maanden foto’s

GORINCHEM – CycloMedia maakt vanaf half juli tot begin september foto’s in Gorinchem. Met speciaal uitgeruste auto’s maakt CycloMedia 360 graden panoramafoto’s vanaf de openbare weg.

De gemeente Gorinchem zegt deze foto’s te gebruiken bijvoorbeeld voor inspectie en beheer van de openbare ruimte, beeldondersteuning bij het invoeren van wetgeving, handhaving van openbare orde en veiligheid en ontwikkeling van ruimtelijke plannen. (Foto Peter Donk / Gorinchem24)

Persoonsgegevens
Deze opnamen bevatten mogelijk persoonsgegevens zoals herkenbare gezichten en kentekens. Daarop is de AVG van toepassing, mits het beelden betreffen die in de openbare ruimte (zoals op de openbare weg) worden gemaakt. CycloMedia zorgt er volgens de gemeente voor dat de privacygevoelige informatie zoals herkenbare personen en kentekens van auto’s onherkenbaar worden gemaakt.

Voor vragen
Heb je vragen? Of wil je bezwaar maken? Neem dan contact op met CycloMedia Technology B.V., Voordenpark 1b, 5301KP Zaltbommel, Nederland of via privacy@cyclomedia.com. Meer informatie is hier online te vinden op.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld