Muziek van ‘Love and peace’ galmt treinreizigers tegemoet in stationshal

door ArieJan van Termeij
GORINCHEM – In de stationshal van Gorinchem was het zaterdag 6 juli 2024 kort na het middaguur in het kader van het Gorcums Hippiefestival dit weekend Buiten de Waterpoort een klein gevoel van ‘Woodstock’, een hoogtepunt van de tegencultuur van de jaren ’60 en van het hippietijdperk. 

De ontvangst in de stationshal van bezoekers aan het Gorcums Hippiefestival, die met de trein aan kwamen, was een muzikale. Ook toevallige voorbijgangers sloten zich aan en zongen mee. Zo was er een warm welkom voor de bezoekers in de stationshal. (Foto ArieJan van Termeij / Gorinchem24)

Tekst gaat verder onder foto.
Helga Buitelaar, bekend in Gorinchem van het geven van muzieklessen op basisscholen en de Zangwerkplaats Gorinchem, zong nummers uit de zestiger jaren van o.a. Melanie ‘Lay Down’ en The Beatles ‘Let it Be’. Er werd spontaan door de aanwezigen meegezongen. (Foto ArieJan van Termeij / Gorinchem24)

Zondag
Ook morgen, zondag 7 juli 2024, is er om 13.00 uur een concert door zangers van de Zangwerkplaats Gorinchem met het thema Love and Peace, met muziek uit de sixties.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld