Timmerdorp geeft kinderen week vermaak met hutten versieren, sport en spel

GORINCHEM – Stichting Timmerdorp Gorinchem houdt ieder jaar een evenement voor kinderen vanaf 5 jaar tot en met groep 8 van de basisschool, ongeacht welke leeftijd de kinderen hebben. Zij houden zich een week lang bezig met het bouwen en versieren van hutten, sport en spel. Dit jaar is van maandag 19 t/m vrijdag 23 augustus 2024 Buiten de Waterpoort.

De entreeprijs voor dit evenement wordt zo laag mogelijk gehouden, zodat ook kinderen waarvan ouders een kleiner budget hebben mee kunnen doen. De inzet van vrijwilligers en sponsoren zijn daarom van een groot belang. (Archieffoto stichting Timmerdorp Gorinchem)

Er is een groot en een klein veld. Dit zijn de tijden:

  • Maandag 13.00 – 17.00 uur
  • Dinsdag 11.00 – 17.00 uur
  • Woensdag 11.00 – 17.00 uur
  • Donderdag 11.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag 13.00 – 18.00 uur

Maandag krijgen de deelnemers die zich hebben aangemeld en de groepsleiding een T-shirt uitgereikt. Na de opening van het Timmerdorp kunnen alle kinderen zelf een groep kiezen. Ze kunnen zich dan samen bij dezelfde groep aanmelden. Vooraf reserveren is helaas niet mogelijk. Kinderen van 7 jaar mogen kiezen of zij op het grote of het kleine veld willen. 

Tekst gaat verder onder foto.

Vrijwillligers
Je bent van harte welkom om een steentje bij te dragen als hulptimmie (13 t/m 16 jaar). Je kunt dan aansluiten als ondersteuning van de groepsleiding of hand- en spandiensten verrichten voor de buffelaars. Ook kan je de maatschappelijke stage bij ons doen. De organisatie is altijd op zoek naar vrijwilligers. Als je nog twijfelt hoe jij je steentje kan bijdragen, kun je hier online bekijken. Ben je er al helemaal uit wat je wilt gaan doen, meld je dan hier online aan

Plaats een reactie

*=Verplicht veld