Verhalenverteller neemt je mee op historische wandeling

GORINCHEM – Theatergezelschap Stadsavonturen komt zondag 1 september 2024 naar Gorinchem met de StoryTrail stadswandeling. Verhalenverteller Johannes is je gids tijdens een tocht vol historische stadsverhalen. De wandeling begint om 14.00 uur.

Samen met verteller Johannes ga je op avontuur. Wandelend door de mooie Gorcumse binnenstad maak je de vlucht van Hugo de Groot van nabij mee. (Foto StoryTrail.nl / Dominique Brozek)

Het is al weer meer dan 400 jaar geleden dat Hugo de Groot in zijn boekenkist ontsnapte van Slot Loevestein naar Gorinchem. Maar het blijft een fascinerend verhaal. Een verhaal dat je in geuren en kleuren kunt beleven tijdens de StoryTrail Theaterwandeling. Maar dat is lang niet alles, want je gaat nog veel meer helden en schurken uit de stadsgeschiedenis ontmoeten. De Heren van Arkel bijvoorbeeld. Vrouwe Jacoba van Beieren. En een arme marskramer die de stad een grote dienst bewees.

Aanmelden
De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Verteller Johannes zal je met open armen ontvangen. Reserveren is hier online noodzakelijk. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

Plaats een reactie

*=Verplicht veld