Isolatieactie voor eigenaren van woningen met laag energielabel

GORINCHEM – De gemeente Gorinchem begint dit najaar met een isolatieactie om woningeigenaren met energielabel D,E,F of G te helpen bij het isoleren van hun huis. De gemeente biedt inwoners energieadvies en korting op het uitvoeren van isolerende maatregelen. Ondernemers op isolatiegebied mogen zich melden!

Denk aan maatregelen als spouwmuurisolatie, binnenmuurisolatie en dakisolatie (binnen of buiten). Maar ook bodem- of vloerisolatie en glas- of kozijnisolatie. (Stockfoto)

Groene Groei verzorgt de actie namens de gemeente Gorinchem. Zij delen de voorwaarden van deze actie met betrokkenen en nemen ze door. Zo weet je of je mee kunt doen aan deze actie.

Huiseigenaar
Een energiecoach geeft gratis advies en bespreekt met de bewoner welke isolerende maatregelen zinvol zijn. Daarna krijgt de bewoner toegang tot een online omgeving. Daar vindt de bewoner de aangesloten ondernemers per isolatiemaatregel. Bij het uitbrengen van de offerte verwerkt u de gemeentelijke isolatiekorting. Als de bewoner akkoord gaat met de offerte, dan betaalt de Groene Groei het kortingsbedrag aan de bewoner uit. Uiteraard na akkoord van de bewoner als de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd.

Bedrijven
Lokale isolatiebedrijven mogen zich bij de gemeente melden voor deze klus. Ook als je wilt meedenken aan dit project. Meld je dan aan bij Groene Groei. Stuur jouw aanmelding per e-mail naar: contact@groenegroei.nl of bel 0850 – 410 410.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld