Nuttige, maar geflatteerde oefennederlaag SVW bij IFC

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Het Gorinchemse SVW verloor woensdagav0nd 14 augustus 2024 van IFC, dat uitkomt in de tweede klasse. Na een rappe 2-0 achterstand herstelden de streepjes zich aardig, maar liep uiteindelijk toch tegen een forse nederlaag aan van 4-1.

De eerste minuten van het seizoen 2024/25 zijn voor SVW in ieder geval gemaakt.

Al in de vierde minuut was het raak door eigen toedoen. Een veel te korte terugspeelbal was een cadeau voor Mitchel Ott: 1-0. Een paar minuten later gevolgd door de 2-0. Sedik werd op de achterlijn naar de grond getrokken maar de scheidsrechter floot niet, liet doorgaan en Yoeri Rombouts kon de 2-0 binnen lopen. Daarna herstelde de gasten zich. Eerst werd er een inzet van Ibrahim Fof van de lijn gehaald, Daniël Alexander treuzelde te lang voor de doelman en Mike Langerak zag zijn doelpunt afgekeurd worden. Een minuut later was het alsnog 2-1 toen Langerak Alexander vond die nu wel raak schoot. Vlak voor rust kopte Alexander in vrijstaande positie ruim over. IFC kwam voor de rust op 3-1 en mocht wederom niet klagen dat de scheidsrechter niet floot voor een overtreding. Rombouts profiteerde door de bal direct op zijn pantoffel te nemen.

Zilveren Crab toernooi
In de tweede helft veel wissels aan beide kanten en binnen een minuut had de score al uitgebreid kunnen worden maar een schot vloog voorlangs. Op het uur was Rombouts dicht bij zijn derde maar schoot in het zijnet. Denzel Libretto raakte met een schot van buiten de zestien de binnenkant van de paal. Een kwartier voor tijd werd de eindstand op 4-1 bepaald. Mohammed el Bannasri schoot via de doelman raak. Zaterdag 17 augustus 2024 wordt de oefencampagne vervolgd met een duel op het Zilveren Crab toernooi bij Oranje Wit in Dordrecht met een duel tegen 1e klasser DCV. Aftrap is om 15.00 uur.