SVW haalt oefenzege binnen in voorbereiding op nieuw seizoen

SLIEDRECHT – SVW heeft dinsdagavond 27 augustus 2024 de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding afgesloten met een 4-2 zege op tweede klasser Sliedrecht. Zaterdag 31 augustus 2024 gaan de officiële wedstrijden beginnen en SVW lijkt met twee zeges klaar voor de bekerreeks.

De oefencampagne zit er voor SVW op en zaterdag gaat men op voor de 1e bekerwedstrijd. (Foto Turon Photo)

De streepjes begonnen goed aan de eerste helft. Ibrahim Fof krulde een vrije trap op de bovenkant van de lat. In de 23e minuut was het alsnog raak toen Jamiro Libretto voorzette, de wegkopende bal kwam voor de voeten van Mounir el Ouazizi die doeltreffend raak schoot: 1-0. Op het half uur versnelde Mike Langerak gaf voor maar el Ouazizi schoot over. Vlak voor rust werd een vrije trap direct op doel geschoten, de daarop volgende hoekschop viel via de kluts voor de voeten van Rick Bronwasser en die schoot raak: 1-1. Op het rustsignaal gaf de aanwezige scheidsrechter Jester Francisca een makkelijke strafschop aan de thuisploeg; el Ouazizi maakt er 2-1 van.

Direct na rust een dwarrelschot van Denzel Libretto net over, aan de andere kant raakte Sliedrecht uit een vrije trap de buitenkant van de paal. Op het uur achterin een inschattingsfout waarbij Juhtlen Castillo de binnenkant van de paal raakte. Een kwartier voor tijd viel de 3-1 toen Langerak zich in de 16 frommelde en opzij gaf op Fadelme Elonga die binnen knalde. De spanning kwam terug toen doelman Dylan van Meerendonk een vrije trap niet onder controle kreeg en de rebound werd benut door Sean Verburg: 3-2. In de volgende aanval werd het meteen 4-2 toen Jamiro er vandoor ging en Jordi Saridemir zag afronden. SVW gaat zaterdag op bezoek bij Leerdam Sport. Op Sportpark Leerdam Sport wordt er om 14.30 uur afgetrapt.