Ontmoet auteur Philip Huff in bibliotheek AanZet

GORINCHEM – In het kader van de Boekenweek voor Jongeren organiseert de bibliotheek AanZet aan Groenmarkt 1 een inspirerende avond met de bekende Nederlandse auteur Philip Huff. Deze bijeenkomst is donderdag 19 september 2024 van 20.00 – 22.00 uur; inloop vanaf 19.30 uur.

Tijdens deze avond zal Philip Huff, bekend van zijn romans, verhalenbundels, essays en poëzie, in gesprek gaan met Suzan Kleyn, docent Nederlands aan het Camphusianum, en een aantal van haar leerlingen. (Foto Daniël Cohen via bibliotheek AanZet)

Bezoekers krijgen ook de kans om hun eigen vragen aan de schrijver te stellen en deel te nemen aan het gesprek over literatuur, schrijven en het leven van een auteur. Deze avond biedt een geweldige gelegenheid voor jongeren vanaf 14 jaar om kennis te maken met de wereld van boeken en schrijven. Of je nu een fervent lezer bent of gewoon nieuwsgierig naar de persoon achter de verhalen, deze avond belooft een inspirerende ervaring te worden.

Gratis entree
De toegang is gratis, maar aanmelden bij de bibliotheek is gewenst. Ook volwassenen bezoekers zijn deze avond meer dan welkom.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld