Typhoon start Actief & Fit; wandel- en fitgroep begint op laag niveau

GORINCHEM – Atletiekvereniging Typhoon begint met een wandel- en fitgroep. Voldoende bewegen heeft invloed op het gewicht en verbetert de motoriek. Daarnaast gaat beweging chronische ziektes tegen, zoals hart- en vaatziekten, diabetes en overgewicht.

De vereniging begrijpen dat hardlopen (nog) niet voor iedereen is geschikt is. Daarom begint Typhoon met een wandelgroep met een lage instap, waarin ze streven naar verbetering van je fitheid. (Foto av Typhoon)

Begonnen wordt op een laag niveau en dat wordt langzaam opgebouwd. Conditie en kracht verbetert, wat ten goede komt voor je algehele fitheid. Door de deskundige begeleiding is de kans op blessures klein en wordt indien nodig de training aangepast naar jouw niveau.

Hartslag
Actief & Fit wandelen is een sportieve training van zestig minuten, waarbij fanatiek wordt gewandeld afwisseld met oefeningen. Je hartslag komt op een hoger niveau, waardoor je beter verbrandt en het uithoudingsvermogen verbetert. Het is krachtig lopen, géén hardlopen. Actief & Fit wandelen is conditioneel wandelen met minimale blessuregevoeligheid.

Informatie
Meer informatie en inschrijven kan hier online of je stuurt een e-mail naar: info@avtyphoon.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld