Actieve en muzikale yogaochtend in wijkcentrum Rozenobel

GORINCHEM – Tijdens de Ouder Kind Inloop vrijdag 27 september 2024 van 09.30 – 11.30 uur (inspiratieplek van de LimonadeBrigade Gorinchem) in het wijkcentrum Rozenobel aan Dukatenplein 2 wordt de muzikale invulling verzorgd door Marit Verbeek. 

“Momenteel volg ik de opleidingen voor zwangerschapsyoga. postnatale yoga en babyyoga. Door mijn werkachtergrond en opleidingen bezit ik de nodige pedagogische kennis en vaardigheden om mijn lessen toegankelijk te maken voor alle kinderen ongeacht hun achtergrond of fysieke mogelijkheden”, vertelt Marit Verbeek, hier bij een alpaca.

Verbeek is getrouwd en moeder van drie zoons (8 jaar, 6 jaar en 5 maanden). Na meer dan vijftien jaar gewerkt te hebben in de gehandicaptenzorg heeft ze haar eigen kinderyogabedrijf gestart, Luna kinderyoga. “Na het succes van mijn kinderyogaochtend bij het peutercafé begin van het jaar kom ik deze ochtend het plezier van yoga graag bij de ouder/kind inloop delen”, zegt Verbeek. 

Muziek
Yoga voor kinderen is leuk, ongedwongen en helpt kinderen zowel met hun fysieke en mentale ontwikkeling. Verbeek: “In mijn lessen gaat alles spelenderwijs en is er veel ruimte voor eigen inbreng van de kinderen. Geen les is hetzelfde. Mijn lessen ondersteun ik altijd met muziek. Vooral instrumentale en klassieke muziek leent zich goed om echt in een yoga-avontuur te duiken. Ik ontmoet je graag op de yogamat om er samen met uw kinderen een leuke actieve en muzikale ochtend van te maken.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld