Muziekmeezingmiddag gaat ‘Even terug in de tijd’

GORINCHEM – Mieke de Kuiper presenteert morgen, zondag 29 september 2024, haar muzikale programma in de binnentuin van wijkcentrum Rozenobel aan Dukatenplein 2. Dat is van 15.00 – 16.30 uur. Herkenbare nummers waarbij luisteren én samen zingen centraal staan.

Mieke de Kuiper loopt stage en werkt als vrijwilliger in het wijkcentrum en heeft het aanbod aan melodieën samengesteld op basis van de voorkeuren van bewoners van het wooncomplex Rozenobel van Poort6.

De Kuiper is al sinds begin 2023 een bekend gezicht in Wijkcentrum Rozenobel en loopt er momenteel stage voor haar opleiding tot Ervaringsdeskundige. Dit prachtige programma, waarvoor ze ook zelf de presentatie verzorgt, is één van de opdrachten die zij voor de opleiding heeft uitgewerkt. Haar voorbereiding voor deze middag neemt ze heel serieus. Ze zorgt zelf voor de aankleding van de ruimte, heeft sponsoren gezocht en zal zelfs haar kleding aanpassen aan de ’tijd van toen’.  Zij zorgt ook voor een drankje en een hapje en hoopt samen met belangstellenden een heerlijke middag te beleven. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld